Siirry suoraan sisältöön

Blogi avattu!

Tervetuloa blogiini!

Kovan puurtamisen jälkeen olen saanut tämän julkaisukuntoon. Halusin tehdä siitä heti alkuun hienon ja toimivan, jotta voin blogihommissa tulevaisuudessa keskittyä varsinaiseen kirjoitteluun. Tämä on vielä tällainen kevytmielinen tervehdysviesti.

Minulla on ollut kova tarve päästä toitottamaan näkemyksiäni maailmalle, ja nyt se tarve materialisoitui tähän blogiin. Kirjoitettavaa on paljon niin kestoaiheista kuin ajankohtaisistakin asioista. Tässä on siis vähän juttuja ”rästissä”. Jotkut aiheet, kuten perustulo, ovat isoja kokonaisuuksia, jotka pitää ehkä jakaa osiin, en tiedä vielä miten tarkalleen niitä käsittelen. Ja etenkin talouteen liittyvät asiat ovat minulle vielä vähän tuntemattomampia kuin esim. ”perus” ihmisoikeuskysymykset. Ehkä teen niistä yksinkertaistettuja kirjoituksia, joiden pohjalta voin teidän lukijoiden kanssa lähteä keskustelemaan tarkemmin ja pikkuhiljaa kehittää ideoita eteenpäin. Tietoa minusta ja blogista löytyy sivun ylälaidan linkeistä.

Siispä tykätkää Facebook-sivustani, jolloin ”feedissänne” kätevästi näkyy, kun oikeita kirjoituksia alkaa tippua, tai seuratkaa muuten tätä sivua. Osallistukaan keskusteluun ja jakakaa kirjoituksia netissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.